over mij

"Je zoekt dus een drumschool in Friesland. Met meer dan veertig jaar achter de kiezen als drummer en ruim dertig jaar ervaring als docent, kan ik je gericht sturing geven om snel een gedegen partijtje te kunnen drummen. Zoek je dus een drumschool in Friesland dan zit je hier goed! Ik heb twee mooie drumstellen staan en meespelen met je favoriete muziek is perfect geregeld"

Mijn missie

“Het is mijn passie om jouw een zo goed mogelijke basis te geven, opdat je de rest van je leven ook met passie en plezier, zelf, maar ook anderen kunt verwonderen met je drumspel”

Mijn visie

“Drummen leer je enkel door veel tijd te steken in oefenen van basis vaardigheden. Tijdens de lessen besteed ik veel aandacht aan de techniek, maar op een dusdanige manier dat je creativiteit wordt geprikkeld, zodat oefenen een plezier wordt”

Ride cymbal bij drumschoolfriesland

Groover

snare drum

Al meer dat drie jaar elke zaterdag een nieuwe drum cover op mijn YouTube kanaal. Let wel, ik probeer de sfeer van de nummers te behouden, maar exacte covers moet je van mij niet verwachten. Heel veel plezier met het bekijken en beluisteren. 

Signature

Ook op de achtste CD van Eddie Mulder heb ik de drumpartijen voor mijn rekening mogen nemen. Hieronder het resultaat. Geniet er van!